Service og Eftersyn

Hvor ofte skal man til service?

Intervallet for serviceeftersyn kan variere helt nede fra 5.000 og op til 50.000 km., men mest almindeligt vil være et sted mellem 10.000 og 30.000 km. Hvis du kører mindre end det specificerede km-interval, træder et års-interval i kraft, som er hvert eller hvert andet år. Kig i dit service hæfte som medfølger din bil.


Olieservice

Olieservice er det grundlæggende eftersyn, som indeholder udskiftning af olie og –filter. Sommetider omfatter det også kontrol af bremse- og kølevæske, smøring af døre samt kontrol og justering af lys og dæktryk.

Lille eftersyn

Der er også olie og filterskift. Derudover tester vi  visker, lys, lygter og instrumenter, smøring af døre og klapper, kontrol og justering af dæktryk samt vurdering af dækmønster/slitage, kontrol af styretøj og undervognskomponenter, kontrol af udstødningssystem, visuel kontrol af bremser. Vi tager også bilen på en kort prøvekørsel hvor bilen kontrolleres og vurderes.

Stort eftersyn

indeholder alt fra  lille eftersyn, men med den forskel at bremser adskilles, renses og smøres. gear-/bagtøjsolier samt brændstof- og pollenfilter udskiftes. I sjældne tilfælde justeres også ventiler.

Vi tilbyder ...